Uitleg Huesmolen Deals

Bezoekers van winkelcentrum De Huesmolen kunnen vanaf nu profiteren van leuke kortingen die door de, in het centrum gevestigde, ondernemers aangeboden worden.

Extra kortingen van € 5,00
Klanten kunnen op de website Huesmolen.nl kiezen uit diverse artikelen. Om de korting te verzilveren koopt de klant voor € 1,50 een korting voucher waarmee zij naar de winkel van hun keuze gaan. Daar leveren zij de voucher in en zij ontvangen het product met de, op de voucher, aangegeven korting. De door de klant betaalde € 1,50 wordt gespaard en op een nader te bepalen moment uitgekeerd aan Voedselbank West-Friesland. Per winkel is het mogelijk om per actie maximaal 20 x een extra korting weg te geven van € 5,00 op het artikel. In totaal kan deze extra korting 4 x per jaar ingezet worden zodat u op jaarbasis 80 x de extra korting in kunt zetten. De totale uitgekeerde korting komt, tot een maximum dus van € 400,00, ten laste van de winkeliersvereniging en krijgt u teruggestort.

Zorg dat de klanten ook bij u komen kopen en maak een spetterende aanbieding. De korting moet in ieder geval altijd hoger zijn dan door de klant betaalde € 1,50.

Voucher scannen
Op de voucher die de klant heeft uitgeprint of op de telefoon kan laten zien, staat een QR-code. Deze code kunt u met iedere telefoon via de QR-scanner checken. Als de code is gescand wordt deze direct geblokkeerd. Hierdoor is het niet mogelijk om de voucher nogmaals te gebruiken. Ook wordt het aantal kortingen wat beschikbaar is voor dit artikel met 1 vermindert.

Als alle vouchers van de betreffende kortingsactie zijn gescand dan stopt de actie op dit artikel automatisch. Indien niet alle vouchers zijn ingeleverd, stopt de kortingsactie op de door u opgegeven datum.