Apotheek De Groote Gaper en Apotheek De Groene Wijzend gefuseerd

Per 4 juni 2024 hebben Apotheek De Groote Gaper en Apotheek De Groene Wijzend hun krachten gebundeld en gaan zij samen verder als één apotheek onder de naam: Apotheek Service Center.

Wijziging in Diensten
Patiënten zullen hun recepten voortaan laten versturen naar Apotheek De Groene Wijzend. Zodra de medicijnen klaarstaan, ontvangt de patiënt een e-mail met de melding dat deze opgehaald kunnen worden bij Apotheek Service Center De Groote Gaper, gevestigd op de vertrouwde locatie.

Onveranderde Services
De fusie heeft geen gevolgen voor het gebruik van de afhaalkluis of de bezorging van medicijnen aan huis. Deze diensten blijven ongewijzigd beschikbaar. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur. Buiten deze reguliere openingstijden kunnen patiënten terecht bij de dienstapotheek: Locatie: Dijklander Ziekenhuis, Maelsonstraat 3 in Hoorn, Tel.: 0229-208001

Met de afhaalkluis kunnen patiënten 7 dagen per week, 24 uur per dag hun bestelde medicijnen ophalen. Bij een bestelling wordt een SMS met een persoonlijke code naar het opgegeven 06-nummer gestuurd. Deze code geeft toegang tot de bestelde medicatie in de kluis.

Aanmelden voor de afhaalkluis kan via het contactformulier op de website. In het onderwerp dient vermeld te worden dat het om een aanmelding voor de afhaalkluis gaat, inclusief het 06-nummer.

Apotheek Service Center De Groote Gaper, de Huesmolen 63, 1625HZ Hoorn, Tel.: 0229-234898.
E-mail: info@apotheekdegrootegaper.nl