Klaar voor de zomer bij Tandartspraktijk de Huesmolen

Tandartspraktijk de Huesmolen, gelegen aan De Huesmolen 221, is een gerenommeerde tandartspraktijk die sinds 2015 deel uitmaakt van het winkelcentrum De Huesmolen. De praktijk wordt beheerd door Wendy Groot-Dammes, die sinds 2023 de manager is. De praktijk is een onderdeel van Sariscare, een organisatie die dit jaar haar 15-jarig bestaan viert.

Moderne praktijk
De praktijk biedt een breed scala aan tandheelkundige diensten, waaronder reguliere tandheelkunde, implantologie, kronen, beugels en tanden bleken. Tandartspraktijk de Huesmolen staat bekend om haar klantgerichte benadering en gezellige sfeer, waardoor de praktijk bijzonder toegankelijk is voor kinderen.

Tandartspraktijk de Huesmolen heeft recentelijk een volledige verbouwing ondergaan, waardoor de praktijk modern en goed uitgerust is om aan de behoeften van de patiënten te voldoen. Hoewel er op dit moment geen verdere plannen voor veranderingen zijn, blijft de praktijk streven naar de beste zorg en service voor haar patiënten.

Dat de praktijk bij winkelcentrum De Huesmolen is gelegen biedt de patiënten een voordeel om hun bezoek aan de tandarts te combineren met het doen van boodschappen. Deze combinatie wordt gewaardeerd door de patiënten/klanten.

Nieuw!
Bent u al klaar voor de zomer? Tandartspraktijk de Huesmolen biedt nu, tegen een aantrekkelijke prijs, een gemakkelijk en veilig te gebruiken bleekmethode voor thuis.  Bezoek hiervoor de website tandartspraktijkdehuesmolen.nl of bel 0229-769109 voor meer informatie.

Voor verdere informatie en afspraken kunt u terecht op de website: tandartspraktijkdehuesmolen.nl of telefonisch contact opnemen via 0229-769109.