Kapsalon de Plataan: Al 43 Jaar in Winkelcentrum De Huesmolen

Remy de Wit, eigenaar van Kapsalon de Plataan, leidt met trots een onderneming die al 43 jaar een vaste waarde is in winkelcentrum De Huesmolen. De kapperij werd in 1980 opgericht door Remy’s vader, direct aan de zijde van de LIDL. Remy vertelt enthousiast over de voordelen van het winkelcentrum: de ruime opzet, gratis parkeergelegenheid, en de centrale ligging binnen het klantenbestand maken het tot een ideale plek voor zijn salon.

Met Wella als huismerk biedt Kapsalon de Plataan topkwaliteit haarverzorging en styling aan. Klanten waarderen de salon vooral vanwege de klantvriendelijkheid en het deskundige personeel, wat de salon tot een populaire keuze maakt voor een knipbeurt.

Dezelfde uitstraling
Remy kijkt vol verwachting naar de toekomst. Met de recente overname van Kapsalon Eric André staan ze aan de vooravond van een spannende verbouwing. Deze vernieuwing geeft de salon een frisse, moderne uitstraling die hetzelfde zal zijn als die van het andere filiaal in de Bangert Oosterpolder. De heropening van de vernieuwde salon staat gepland op 4 september 2024, een gebeurtenis waar het team reikhalzend naar uitkijkt.

Kapsalon de Plataan wil graag de lezers van de Nieuwsbrief op de hoogte houden van de voortgang van de verbouwing en nodigt iedereen uit om na de heropening eens langs te komen. Het belooft een mooi, nieuw hoofdstuk te worden voor deze vertrouwde naam in De Huesmolen.

Kapsalon De Plataan, Huesmolen 6 in Hoorn, Tel.: 0229-257525, Kapsalondeplataan.nl