SMS Supermarioservice gaat verder waar anderen stoppen

Bij SMS Super Mario Service wordt u gegarandeerd de beste service geboden voor al uw elektronica-reparaties. Met 16 jaar ervaring staan zij bekend om hun professionele aanpak bij de reparatie van defecte telefoons, tablets en laptops.

De service omvat het gebruik van originele onderdelen en u krijgt een garantieperiode van 6 tot 12 maanden op zowel onderdelen als reparaties. Dankzij de uitgebreide ervaring wordt uw apparatuur altijd met de hoogste professionaliteit behandeld.

Reparaties

SMS Super Mario Service voert reparaties uit aan alle bekende merken, met specialisatie in iPhone, Samsung en Huawei. Of het nu gaat om hardware- of softwareproblemen, ook voor Macbooks en laptops bieden zij passende oplossingen. Defecte autosleutels? Het overzetten van chips tussen sleutels is geen uitdaging en ook voor knoppen of behuizingen kunt u bij hen terecht. De onderscheidende expertise van SMS Super Mario Service ligt ook in micro solderen. Met geavanceerde apparatuur en uitgebreide cursussen repareren ze zelfs voor andere winkels die deze vaardigheid niet beheersen.

Trainingen

Eigenaar Mariusz Nickel, een gepassioneerde expert in elektronica-reparaties, heeft onlangs diverse diploma’s behaald, waaronder de iPhone Advanced Level Repair Training. Zijn trainingen in India, China en Taiwan hebben hem samen met 20 andere wereldwijde specialisten verder gespecialiseerd in o.a. data recovery, waterschadebehandeling bij telefoons en het herstellen van processors.

Al sinds 4 jaar is SMS Super Mario Service gevestigd in winkelcentrum De Huesmolen, waar ze zowel winkels, bedrijven als particuliere klanten bedienen. Voor al uw reparatievragen kunt u contact opnemen via WhatsApp of persoonlijk langskomen, waarbij een gastvrij kopje koffie altijd voor u klaarstaat (tussen 10.00 en 18.00 uur).

SMS SuperMarioService, De Huesmolen 70 in Hoorn, Tel.: 06-41117634, info@smssupermarioservice.nl