Met Fit4Lady een actievere leefstijl

Fit4lady, de toonaangevende fitnessclub in Hoorn exclusief voor vrouwen, introduceert het gloednieuwe programma Fit4lady Intens+. Met dit programma wil Fit4lady vrouwen in 3 maanden intensief begeleiden naar een gezonder en fitter leven op een gevarieerde en persoonlijke manier, inclusief een 10-daags Fit4lady Sportvasten.

Het is de missie van Fit4lady om alle vrouwen gezonder, vitaler en krachtiger te maken met een effectieve training van 30 minuten onder persoonlijke begeleiding van een deskundige sportcoach. Wat het nieuwe Fit4lady Intens+-programma zo bijzonder maakt?

Sandra May-Ewaart, franchiseneemster van Fit4lady Hoorn legt het uit: “Bij Fit4lady geven we iedere vrouw persoonlijke aandacht en begeleiding in ons afwisselende cardio- en krachttraining circuit. Met Fit4lady Intens+ willen we vrouwen uitnodigen om bij Fit4lady te komen werken aan hun gezondheid, fitheid, conditie en kracht. Vooral vrouwen die een extra zetje nodig hebben om sporten in hun weekritme te krijgen en vrouwen die tijdelijk extra aandacht nodig hebben.”

Fit4lady Sportvasten

Sandra is enthousiast: “Tijdens deze 3 maanden gaan we 10 dagen Sportvasten. Met Sportvasten combineer je sporten en vasten op een verantwoorde manier. Dit leidt tot indrukwekkende resultaten.  Onder onze deskundige begeleiding ga je intensief sporten en beperk je de calorie-inname. Dit zorgt voor een switch in je metabolisme, waarbij je overschakelt van suikerverbranding naar vetverbranding. Hierdoor raak je niet alleen overtollig gewicht kwijt, maar verbeter je ook je sportprestaties en krijg je nog meer energie.”

Om niemand teleur te stellen, benadrukt Sandra dat er echt maar beperkt plaats is: “We willen alle vrouwen de aandacht geven die ze verdienen. Voor Fit4lady Intens+ is er maar voor een beperkt aantal vrouwen plaats. Zorg er dus voor dat jij erbij bent!”

Na 3 maanden zit je nergens aan vast, het programma stopt vanzelf. Samen met je personal coach bij Fit4lady werken aan een fittere versie van jezelf? Kijk op de website www.fit4lady.nl/intens voor meer informatie. Daar kun je je ook aanmelden voor dit nieuwe programma.

Fit4Lady, Huesmolen 14 in winkelcentrum De Huesmolen, Tel. 085-4875400, www.fit4lady.nl/clubs/hoorn