Zeeman: Uw Vertrouwde Winkel

Zeeman, gevestigd in het bruisende winkelcentrum De Huesmolen, is al sinds 6 april 2011 een vertrouwde naam voor alle winkelbezoekers. De drijvende krachten achter deze winkel zijn Matty Schuitemaker en Danielle Bouman. Samen vormen zij een team dat bekend staat om zijn toewijding en lange dienstverbanden, met in totaal zes medewerkers die hun uiterste best doen om aan de behoeften van de klanten te voldoen.

Wat maakt De Huesmolen zo speciaal?
Het biedt vrije parkeergelegenheid, herbergt twee supermarkten en staat bekend om de vele vaste gezichten in de winkels, waaronder Zeeman. De grote verscheidenheid aan winkels maakt het een geliefde bestemming voor winkelend publiek.

Klanten komen speciaal naar Zeeman vanwege het uitgebreide assortiment en betaalbare prijzen. De winkel straalt een gezellige sfeer uit, mede dankzij het vriendelijke personeel dat hier al jarenlang werkt. Hoewel er op dit moment geen verbouwingsplannen zijn, willen wij u graag laten weten dat Zeeman er is voor iedereen. Ons assortiment omvat niet alleen kleding, maar ook artikelen voor persoonlijke verzorging, schoonmaak- en huishoudelijke benodigdheden, woonaccessoires, speelgoed en meer.

U vindt Zeeman op Huesmolen 152, en voor eventuele vragen of informatie kunt u contact opnemen via 088-0070697. We hebben geen website, maar u kunt ons volgen en op de hoogte blijven van aanbiedingen en nieuws op onze Facebook-pagina: ZeemanHuesmolen.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze winkel, waar klanttevredenheid en betaalbaarheid onze prioriteiten zijn.