Zeeman Hoorn Huesmolen

Bij de Zeeman winkel in De Huesmolen vindt u een uitgebreid assortiment aan kleding, huishoudtextiel en breigaren. De producten zijn verantwoord geproduceerd, van goede kwaliteit en steeds vaker gemaakt van duurzame materialen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar voor de laagst mogelijke prijs. Dit wordt bereikt door eenvoud te behouden, waardoor kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand gaan.

Breed assortiment
Zeeman Hoorn Huesmolen biedt kleding voor het hele gezin, inclusief babykleding, kinderkleding, dameskleding en herenkleding. Het assortiment varieert van basics tot lingerie, beenmode, pyjama’s en ondergoed. Naast kleding heeft Zeeman een brede collectie huishoudtextiel en is er een ruim assortiment haak- en breigaren beschikbaar in vele kleuren en materialen. Bovendien zijn schoonmaakartikelen altijd op voorraad.

Voordelen winkelcentrum
“De Zeeman winkel is sinds 2011 gevestigd in Winkelcentrum De Huesmolen,“ verteld bedrijfsleider Matty Schuitemaker. Zij vindt het gratis parkeren en de woensdagmarkt aantrekkelijke voordelen voor klanten om het winkelcentrum te bezoeken. Daarnaast maken de nabijheid van zwemschool Schermer en diverse sportclubs het gemakkelijk voor moeders om even binnen te stappen tijdens bijvoorbeeld een halfuurtje zwemles. Ook trekken het ruime assortiment basics en populaire heren t-shirts veel klanten aan. De winkel speelt in op het seizoen en evenementen zoals het aanbieden van oranjeartikelen voor het naderende EK voetbal.

Betrokken
Nieuwe folders trekken altijd veel bezoekers naar de winkel en stimuleren de verkoop. Het enthousiaste en vriendelijke personeel, bestaande uit zes medewerkers waarvan vijf in vaste dienst en een weekendhulp, draagt bij aan de positieve winkelervaring. De betrokkenheid met het winkelcentrum, de omgeving en de bewoners is groot. Jaarlijks worden er spaaracties georganiseerd, zoals het kopen en doneren van sokken voor de Kledingbank, wat de band met klanten versterkt.

De winkel is geopend op maandag van 13:00 – 18:00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00 uur en zaterdag van 09:00 – 17:00 uur.
Bezoek Zeeman Hoorn Huesmolen op De Huesmolen 152 in Hoorn, of bel naar 088-0070697 voor meer informatie. Kijk ook op www.zeeman.com.