Welkom bij ServiceSHOP de Wit

In november 2023 openden eigenaar Elmar de Wit en zijn team serviceSHOPdeWit in de Huesmolen. Naast de bekende The Readshop Express is dit nu dé plek voor al uw servicebehoeften onder één dak.

Gelegen op het adres van de bekende schoenmaker Piet Brandsen, bouwen zij voort op de bekende service en vakmanschap. Schoenreparaties, sleutelmakerij en kledingreparaties – alles met dezelfde kwaliteit en precisie waar Piet Brandsen om bekend stond. Piet is zelf ook weer gestart met het repareren van schoenen. Elke dinsdag haalt hij de schoenen die gerepareerd moeten worden op en hij brengt ze op donderdag weer naar de serviceSHOP.

“Wij hebben een team van deskundige medewerkers en bieden snelle en zorgvuldige service,” aldus Elmar. “Sleutels en pasfoto’s zijn zelfs klaar terwijl u wacht. Maar dat is nog niet alles! Naast onze uitgebreide serviceproducten bieden wij ook een scala aan andere artikelen in onze winkel. Van portemonnees en riemen tot schoensmeer, veters, Oroblu Panty’s en telefoonaccessoires – u vindt het allemaal bij ons. En heeft u onze prachtige tassenlijn al gezien? Kom gerust langs en laat u elk seizoen verrassen door ons assortiment. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw kleding te laten stomen voor een scherpe prijs. Informeer in de serviceSHOP naar de mogelijkheden.”

Kom langs en ontdek onze uitgebreide service en assortiment. Winkelcentrum de Huesmolen is gemakkelijk bereikbaar, biedt een diversiteit aan winkels en u kunt hier natuurlijk gratis parkeren!

U vindt ons op De Huesmolen 8 in Hoorn, bel ons op 0229-442992 of bezoek onze website www.serviceshopdewit.nl.