Welkom bij Poelier Cor Jonk

De poelierswinkel van Cor Jonk is al sinds 1987 gevestigd in Winkelcentrum de Huesmolen. Het is een levendig winkelcentrum in een gezellige buurt met een grote diversiteit aan winkels. Klanten kunnen in de poelierswinkel terecht voor een groot assortiment aan wild en gevogelte, kant-en-klare artikelen en iedere dag verse gegrilde kippen.

Schaars
Omdat het aantal poeliers in deze omgeving schaars is, is het voor bezoekers van het winkelcentrum goed om te weken dat zij bij Cor Jonk terecht kunnen voor ambachtelijke stukken wild en gevogelte en huisgemaakte producten. De producten worden nog ouderwets door de medewerkers uitgesneden. Zo is men natuurlijk heel goed op de hoogte welke kwaliteit producten er worden verkocht en daar zijn zij trots op.

Kwaliteit
Deze kwaliteit is belangrijk om te behouden en te bewaken. Daarnaast is het continue vernieuwen van producten en het creëren van ruimte voor nieuwe producten en ideeën belangrijk voor de toekomst van de winkel. Hiervoor wil men de winkel graag nog moderniseren. Uitgangspunt blijft dat de poelierswinkel een plek is waar je terecht kunt voor een (h)eerlijk stukje kip, wild en gevogelte!

Poelier Cor Jonk, De Huesmolen 73 in Hoorn, Tel. 0229-245282