Welkom bij Bakkerij Otten

In het hart van winkelcentrum De Huesmolen, gelegen aan Huesmolen 71, vindt u Bakkerij Otten. Sinds november 1980 biedt deze bakkerij een uitgebreid assortiment aan heerlijke broodsoorten, gebak, taarten en chocolade. Met een rijke geschiedenis en een sterke focus op ambachtelijk vakmanschap is Bakkerij Otten een geliefde bestemming voor velen.

Waarom Winkelcentrum De Huesmolen?
Rein Otten, de trotse eigenaar van Bakkerij Otten, koos bewust voor de locatie in winkelcentrum De Huesmolen. “Het is een mooi centrum met een groot aanbod aan winkels,” vertelt hij. Deze strategische ligging, vlak naast een uitstekende kippenwinkel, viswinkel en Aziatische supermarkt, zorgt ervoor dat klanten alles wat ze nodig hebben binnen handbereik hebben.

Het Aanbod
Bij Bakkerij Otten kunnen klanten terecht voor een breed scala aan producten zoals diverse soorten brood, gebak, taarten en chocolade. Klanten bezoeken Bakkerij Otten speciaal voor het uitgebreide assortiment en de gezelligheid die de winkel biedt. “Onze klanten waarderen niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar ook de vriendelijke service van onze winkeldames,” aldus Rein Otten.

Een Rijke Geschiedenis
Sinds 1942 bakt Bakkerij Otten al zijn brood in hun ambachtelijke bakkerij aan de Koepoortsweg. Niet alleen het brood, maar ook de taarten en het gebak worden daar met zorg en vakmanschap bereid door een team van enthousiaste en vakbekwame bakkers. Deze lange traditie van kwaliteit en ambacht maakt Bakkerij Otten een unieke plek.

Toekomst
Voor de nabije toekomst zijn er geen grote veranderingen gepland. “We blijven ons focussen op wat we het beste doen: het leveren van hoogwaardig, ambachtelijk gebakken producten aan onze klanten,” zegt Rein Otten.

Wilt u zelf de heerlijke producten van Bakkerij Otten proberen? Bezoek ons dan aan Huesmolen 71, bel ons op 0229-234252, of kijk op onze website www.bakkerij-otten.nl voor meer informatie.