Voorinschrijving appartementen Huesmolen Hoorn begonnen!

De voorinschrijving voor de huur van een appartement in de Huesmolen in Hoorn is gestart! Verdere informatie vindt u via de volgende link: https://baetland.nl/project/huesmolen-hoorn/

Het gezicht van de Huesmolen gaat veranderen. Baetland heeft in samenwerking met de gemeente een appartementencomplex ontwikkeld met commerciële en/of maatschappelijke voorzieningen op de begane grond.  Na het dempen van de gracht en het aanbrengen van de rode loper verdient ook het voormalige postkantoorterrein een upgrade. Het complex zal naast de voorzieningen in de plint gaan bestaan uit 30 appartementen met bergingen. De balkons van de meeste appartementen zijn gelegen op het zuiden.

Met het ontwerp heeft Format Architecten ervoor gekozen aan te sluiten op de bestaande bebouwing. Zowel qua ontwerp als qua omvang zal het pand daarom goed bij de Huesmolen passen. Door ook in dit gebouw uit te gaan van een tafelmodel op de begane grond wordt een droogloop gecreëerd waar het winkelend publiek onderdoor kan lopen naar de rest van het winkelcentrum. Voor de deur zal een groot parkeerterrein worden gerealiseerd waar ook het groen niet zal ontbreken.

Inschrijven

Inschrijven voor de appartement kan uitsluitend via bovenstaande link. Heeft u vragen? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen via bovenstaande link. Staat het antwoord daar niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.