Verbouwing tandartspraktijk de Huesmolen

De verbouwing bij tandartspraktijk de Huesmolen is in volle gang. De bovenverdieping is in gebruik en niet meer terug te herkennen! Na de verbouwing hebben we straks 7 mooie behandelkamers voor tandartsen, mondhygiënistes, preventie assistentes, implantologie en een voedingsdeskundige.

Voor een afspraak bij de voedingsdeskundige kunt u vanaf oktober bij ons terecht, maar voor bij-voorbeeld tanden bleken, implatologie of een Invisalign beugel kunt u nu al bij ons terecht! Ook maken wij Itero scan’s (zie foto). Itero scan? Wat is dat? Een 3D scan van uw gebit waarop de situatie in de mond inzichtelijk wordt.

Tandartspraktijk de Huesmolen wil dat de patiënt de volledige aandacht krijgt. Hierom krijgen wij na de verbouwing ook een gastvrouw bij de balie. Zij zal voor de patiënten klaar staan en zich richten op de vragen van de patiënten. De grote zwarte keet die nu nog voor de deur staat zal na de verbouwing verdwijnen.

Door onze verbouwing hebben wij natuurlijk ook ruimte voor nieuwe patiënten! U kunt zich namelijk nog steeds inschrijven bij ons en tijdelijk ontvangt u, na uw intake, bij uw vervolg afspraak een Air-up cadeau! Inschrijven kan via onze website.

Tandartspraktijk De Huesmolen, De Huesmolen 221, Hoorn, T. 0229-769100