Terstal; al bijna 20 jaar in De Huesmolen

In het winkelcentrum De Huesmolen in Hoorn is er één winkel die al sinds oktober 2004 een trouwe klantenkring heeft opgebouwd: Terstal. We spraken met Emmy Brandsen Groot, de eigenaar van Terstal, om meer te weten te komen over deze geliefde winkel.

Met een warme glimlach verwelkomt Emmy ons en vertelt ze dat ze al vanaf het begin betrokken is bij Terstal. Als we haar vragen naar de voordelen van winkelcentrum De Huesmolen, noemt ze meteen het gratis parkeren en de goede bereikbaarheid. Daarnaast is ze enthousiast over de leuke activiteiten die het winkelcentrum op zaterdagen organiseert voor kinderen. “Het winkelcentrum heeft echt van alles te bieden qua winkels, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor shoppers”, voegt ze eraan toe.

Met een team van 6 enthousiaste medewerkers zorgt Terstal ervoor dat klanten zich welkom voelen en de beste winkelervaring krijgen. “Wat ons speciaal maakt, is dat we vaak voordeel en leuke acties hebben”, benadrukt Emmy. “Bij Terstal vind je een uitgebreide collectie voor heren, dames, kinderen en baby’s, waardoor het hele gezin bij ons kan slagen.”

Emmy is erg tevreden met de huidige staat van haar winkel en er zijn dan ook geen plannen om iets te veranderen. Ze wil de lezers van de Nieuwsbrief laten weten hoe blij ze is met de klanten die regelmatig bij Terstal komen winkelen. “Zonder hen zouden we niet zo’n succesvolle winkel zijn”, zegt ze dankbaar.

Wilt u ook eens een bezoekje brengen aan Terstal, u vindt de winkel op De Huesmolen 65. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0229-213496. Daarnaast kunt u de uitgebreide collectie bekijken op de website van Terstal: www.terstal.nl.