Slijterij Wijnhandel Petit Fust

Uw bestemming voor kwaliteitswijnen

Sinds 1 februari 2024 heeft winkelcentrum De Huesmolen een nieuwe slijterij. In het tijdelijk gesloten pand, waar jarenlang een slijterij was gevestigd, is eigenaar Rob de Boer een tweede winkel gestart: Slijterij Wijnhandel Petit Fust. Naast zijn slijterij in de Kerkstraat in de binnenstad van Hoorn dus een tweede plek om de wijnliefhebbers van Hoorn en omgeving te bedienen. De winkel wordt dagelijks gerund door Don de Boer.

Winkelcentrum De Huesmolen
De keuze voor winkelcentrum De Huesmolen was strategisch. De bereikbaarheid van het winkelcentrum en het gemak van gratis parkeren maken het een ideale locatie voor klanten. “In de stad is het een drama om met de auto zware boodschappen te doen,” zegt Don de Boer. “Hier kunnen onze klanten makkelijk parkeren en zonder gedoe hun aankopen doen.”

Uitgebreid assortiment
Met het uitgebreide wijnassortiment en de scherpe prijsstelling is de winkel onderscheidend ten opzichte van andere slijters. “Dit heeft te maken met de eigen import via de inkoopgroep Les Genereux, “ vertelt Don. “Daarmee zijn wij voordeliger dan de ketens. Dagelijks staan wij klaar om de klanten te adviseren over de wijnen binnen ons assortiment. Of het nu gaat om een fles wijn voor een gezellig moment met vrienden of een passende wijn bij een diner, wij hebben voor u de juiste wijn. Ook zijn wij bezig met het uitbreiden van het huidige assortiment met nog meer unieke wijnen. Dat maakt de winkel een aantrekkelijke bestemming voor wijnliefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit en exclusiviteit.”

Kwaliteit
“Voor de beste wijnen moet u bij ’t Fust zijn,” besluit Don zijn verhaal. “Als medevennoot van Les Genereux kunnen alle wijnkenners en liefhebbers bij ons terecht voor betaalbare wijnen voor een speciale gelegenheid. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur. “

Petit Fust, De Huesmolen 62, 1625 HZ in Hoorn, www.t-fust.nl