Samen, gezellig en op niveau

Welkom bij Kookvereniging de Eenhoorn, de plek waar culinaire passie en gezelligheid samenkomen. Al meer dan drie decennia zijn zij het best bewaarde geheim van West-Friesland.

Met trots nodigen zij u uit om deel te worden van onze culinaire familie, waar de ongeveer 150 leden zich verenigen in de keuken en gastruimte om samen een vijfgangendiner te bereiden, vergezeld van heerlijke wijnen als u dat wenst.

Bij de Kookvereniging draait alles om liefde voor koken en lekker eten. Of u nu een doorgewinterde chef bent of juist de kneepjes van het vak wilt leren, bij de Eenhoorn is er ruimte voor iedereen. De gezelligheid en de creatie van prachtige gerechten zijn wat de mensen verbindt.
Kies uit de verschillende groepen zoals de avondgroepen, de zondagmiddaggroep, de vegetarische groep of verdiepende workshops. Het gaat hier niet om huis-, tuin- en keuken koken, maar om gerechten die u thuis met trots kunt maken.

Benieuwd naar de vereniging? Kom gerust eens vrijblijvend meekoken, word lid of vraag meer informatie aan via secretaris@kookvereniging-de-eenhoorn.nl.

U vindt Kookvereniging de Eenhoorn op De Huesmolen 60 B, 1625 HZ Hoorn.