Ruim assortiment en service bij Boekhandel Stumpel

In Boekhandel Stumpel, gevestigd in winkelcentrum De Huesmolen, is Marijke Rijfkogel de trotse filiaalmanager. De winkel is al sinds de opening van het winkelcentrum een vertrouwd gezicht voor de buurtbewoners. Met vijf vaste medewerkers, namelijk Marijke, Marjan, Cora, Inette en Marjon, en een aantal oproep-/zaterdagkrachten, staat het team klaar om klanten te verwelkomen.

Grote klantenkring

Het winkelcentrum De Huesmolen biedt diverse voordelen, zoals een gevarieerd aanbod van winkels, gratis parkeermogelijkheden en de mogelijkheid om bijna overdekt te winkelen. Hierdoor fungeert het als een ontmoetingsplaats voor de buurt, wat heeft bijgedragen aan het opbouwen van een grote klantenkring en een gezellige sfeer.

Klanten komen speciaal naar Boekhandel Stumpel voor de persoonlijke aandacht en uitstekende service, alsook voor het ruime assortiment boeken, kantoorartikelen en creatieve-hobbyartikelen. Vooral de pokemonkaarten en uitgumbare gelpennen zijn erg populair bij de jeugd. Bovendien staat de winkel bekend om de goede koffie.

Bezorgen

Als een gewenst boek niet op voorraad is dan zorgt Boekhandel Stumpel ervoor dat het besteld wordt waardoor het de volgende dag al in huis zal zijn. Het is daarbij ook mogelijk dat he bestelde boek bij de klant thuis bezorgd kan worden. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht op de website of kunnen ze een e-mail sturen naar huesmolen@stumpel.nl.

Boekhandel Stumpel, De Huesmolen 11 in Hoorn, T. 0229-231995, www.stumpel.nl