Welkom bij Pets & Co Faunacenter

Pets & Co Faunacenter is al sinds 2014 in winkelcentrum De Huesmolen gevestigd. Daarvoor was er ook al een dierenwinkel in het centrum aanwezig echter onder een andere naam. De keuze voor het winkelcentrum was snel gemaakt. Een winkelcentrum wat volop in ontwikkeling is met een ruim en divers aanbod aan winkels. Ook de consument weet De Huesmolen goed te vinden en er worden met regelmaat activiteiten opgezet door de Winkeliersvereniging. Kortom een levendig centrum.

Deskundig personeel
In de winkel treft de consument een ruim aanbod aan dierenbenodigdheden voor alle huisdieren zoals honden, katten, knaagdieren en vissen. Ook voor de recreatieve/actieve hengelsportliefhebbers is er een mooie afdeling ingericht. Mochten er vragen zijn dan kan het deskundige personeel u daarbij helpen zowel op het gebied van voeding als bij veel voorkomende problemen bij alle soorten huisdieren. Dit is een van de redenen waarom consumenten de winkel graag bezoeken. Als de groei van het aantal klanten zo doorgaat hoopt Pets & Co op termijn een grotere locatie binnen het winkelcentrum de kunnen betrekken.

Acties
Voor mensen die de winkel nog niet kennen is het wellicht interessant om eens binnen te lopen. De voorjaarsfolder komt uit op maandag 29 mei met daarin vele leuke producten en acties. Ook is het mogelijk om het assortiment via de website te bekijken!

Pets & Co Faunacenter, De Huesmolen 153, T. 0229-215124, www.petsenco.nl