Opening Petit Fust in de Huesmolen

Whisky en wijnspeciaalzaak ‘t Fust breidt uit met een tweede winkel. Deze is gevestigd in winkelcentrum de Huesmolen. Onlangs zijn de deuren opengegaan, maar achter de schermen werd al geruime tijd gewerkt om het pand de bekende ‘Fust-sfeer’ te geven.

Jarenlang zat Slijterij Vivat in het pand, maar door het overlijden van eigenaresse Mieke kwam aan deze zaak een einde. Rob de Boer heeft begin dit jaar het stokje overgenomen, om nu met gepaste trots een tweede zaak te kunnen verwezenlijken en de omgeving van de Huesmolen te kunnen blijven voorzien van mooie dranken.

Geleidelijk zal het bestaande assortiment overgaan op het bekende Fust-assortiment met het grote aantal eigen importwijnen, whisky’s en andere heerlijke drankjes. “Onze maandelijkse wijnaanbiedingen zullen daar ook vanaf heden aangeboden worden. “ laat Rob weten.

Petit Fust zal dezelfde openingstijden hanteren als Slijterij ‘t Fust op de Kerkstraat; dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur. Kom vooral gezellig langs en geniet nu bovendien van extra scherpe aanbiedingen op het bestaande assortiment.

Petit Fust, De Huesmolen 62, 1625 HZ in Hoorn, www.t-fust.nl