Leuke Kinderfotoactie bij Albert Heijn

Week 31 staat bij Albert Heijn in het teken van een geweldige kinderfotoactie! Van woensdag 02 augustus tot en met zaterdag 05 augustus kun je bij Albert Heijn, gelegen aan Huesmolen 2 in Hoorn, jouw kindje laten stralen tijdens een speciale fotoshoot. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden waar je nog lang met plezier op zult terugkijken.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze bijzondere fotoshoot leggen we de mooiste momenten van jouw kindje vast. Voor slechts €2,50 aan opnamekosten kun je deelnemen aan deze leuke activiteit. De fotoshoot is speciaal bedoeld voor kinderen tussen de leeftijd van 0 en 8 jaar. Dus als jouw kindje binnen deze leeftijdscategorie valt, is dit het perfecte moment om die schattige lach, die guitige blik of die lieve glimlach voor eeuwig te vereeuwigen.

Samen op de foto!

Heeft jouw kindje oudere broertjes of zusjes? Geen probleem! Ook zij zijn van harte welkom om samen met het fotomodel op de foto te gaan. Het wordt een prachtige herinnering voor het hele gezin.

Hoe werkt het?

Het is eenvoudig om deel te nemen aan deze unieke fotoshoot. Ga naar https://eur05.safelinks.protection.outlook.com/… om een afspraak te maken op onze website. Zo kun je jouw gewenste tijdslot reserveren en ben je verzekerd van een plekje voor jouw kindje. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Let op!

Om zoveel mogelijk gezinnen van deze kans te laten genieten, vragen we je rekening te houden met één fotoshoot per gezin. Zo geven we alle kindjes een eerlijke kans om in de spotlights te staan.

Mis deze unieke kans niet en boek nu jouw fotoshoot voor jouw kindje bij Albert Heijn in Hoorn. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en samen mooie herinneringen te creëren!  Tot snel bij Albert Heijn!