Kapsalon De Plataan: Een gevestigde naam

Kapsalon De Plataan is al 43 jaar in het hart van winkelcentrum De Huesmolen gevestigd. De kapsalon, opgericht door de vader van Remy de Wit, heeft inmiddels een stevige reputatie opgebouwd in de omgeving. Sinds 2010 heeft Remy de zaak overgenomen en zet hij met veel passie en toewijding het succesvolle familiebedrijf voort.

Met 15 medewerkers verdeeld over 2 filialen (in De Huesmolen en in De Hollandse Cirkel) biedt Kapsalon De Plataan een uitgebreide service aan haar klanten. In de vestiging in winkelcentrum De Huesmolen staan 7 kappers te popelen om klanten te voorzien van hun expertise en knipkwaliteit.

Remy de Wit benadrukt dat één van de grootste voordelen van De Huesmolen de omvang van het centrum is. Het winkelaanbod is divers en er is voldoende ruimte voor klanten om comfortabel te winkelen. Bovendien is het gratis parkeren een extra pluspunt, wat het voor klanten gemakkelijk maakt om de kapperszaak te bezoeken.

Wat Kapsalon De Plataan uniek maakt, zijn de kernwaarden waarop zij hun dienstverlening hebben gebaseerd. Klanten komen speciaal naar de winkel voor de brede kennis van het personeel, de hoogwaardige knipkwaliteit, de persoonlijke aandacht en de gezellige sfeer in de salon. Dit heeft bijgedragen aan de grote en loyale klantenkring die de kapsalon door de jaren heen heeft opgebouwd.

Een van de opvallende concepten die Kapsalon De Plataan aanbiedt, zijn de ‘knip en kleur abonnementen’. Voor een vast bedrag per maand kunnen klanten onbeperkt naar de kapper komen voor het knippen van hun haar, het bijwerken van de uitgroei of beide. Dit flexibele abonnement is bijzonder populair bij de klanten en versterkt het unieke karakter van de kapperszaak.

Hoewel de toekomstplannen van de kapsalon veelbelovend zijn, met vernieuwingen die op de agenda staan, heeft de recente corona-pandemie ervoor gezorgd dat de geplande verbouwing is uitgesteld. Niettemin zijn Remy en zijn team vastberaden om hun klanten ook in de toekomst te blijven voorzien van een uitstekende service en kwaliteit. Voor afspraken en informatie kunnen ze telefonisch contact opnemen via 0229-235725 of mailen naar info@kapsalondeplataan.nl.

Kapsalon De Plataan, De Huesmolen 6 in Hoorn, Tel. 0229-235725, www.kapsalondeplataan.nl