INCY Fashion & Style: Sinds januari in De Huesmolen

Sinds 1 januari 2023 is INCY Fashion & Style gevestigd in De Huesmolen. Voor eigenaren Nancy Ledeboer en Ineke Stroet-Onneweer is INCY Fashion & Style hun trots, een winkel waar klanten naartoe komen voor deskundig advies, een laagdrempelige winkelervaring en natuurlijk trendy kleding. Het team van vier medewerkers staat klaar om klanten te helpen met al uw fashion en style behoeften.

Met een focus op persoonlijke aandacht en deskundig advies, streven ze ernaar om klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden. “Wij geloven dat het begrijpen van de stijlvoorkeuren van klanten en het nemen van de tijd om hen te helpen bij het maken van de juiste keuzes essentieel zijn. Bij INCY Fashion & Style draait het niet alleen om het vinden van de perfecte outfit, maar ook om het creëren van een ontspannen en gezellige sfeer waarin klanten zich op hun gemak voelen” vertelt Nancy.

Ineke vult aan: “We zijn blij met onze stek in De Huesmolen, een verzorgd winkelcentrum met veel voordelen zoals het grote parkeerterrein waar klanten altijd gratis kunnen parkeren. Dit maakt het gemakkelijk en stressvrij om de winkel te bezoeken. Daarnaast waarderen klanten de laagdrempeligheid van het winkelcentrum, waar iedereen welkom is. De gezellige ambiance draagt bij aan de positieve winkelervaring die INCY Fashion & Style wil bieden.”

Hoewel Nancy en Ineke nog maar recentelijk de eigenaren zijn geworden van de prachtige winkel, hebben ze al plannen voor de toekomst. Zo zijn ze van plan om een gevelaanpassing door te voeren, waardoor INCY Fashion & Style nog beter tot zijn recht komt in het winkelcentrum. Dit zal niet alleen de uitstraling van de winkel verbeteren, maar ook de klanten een visueel aantrekkelijke ervaring bieden.

Graag willen Nancy en Ineke de lezers van de Nieuwsbrief laten weten dat de deur van INCY Fashion & Style altijd openstaat, ook voor een kop koffie of een praatje. Ze streven ernaar om een winkel te creëren waar mensen zich welkom voelen en waar ze niet alleen komen om te winkelen, maar ook om contact te maken en te ontspannen.

Klanten kunnen INCY Fashion & Style vinden op het adres Huesmolen 156. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0229-504231. Hoewel er geen officiële website is, is INCY Fashion & Style actief op Facebook, waar klanten op de hoogte kunnen blijven van de laatste nieuwtjes.

Nancy en Ineke kijken ernaar uit om klanten te verwelkomen bij INCY Fashion & Style en hen te helpen bij het vinden van hun perfecte look!