Heerlijk Roti-gerechten

Rajesh Kumar startte in oktober 2022 zijn Roti speciaalzaak onder de naam Roti Paleis Aarti XL in de Huesmolen. Op een prachtige plek, waar veel mensen langslopen, vond hij een pand met heel veel glas. Iedereen die langs zijn zaak loopt heeft zicht op de producten die er verkocht worden. En mocht dat nog niet genoeg zijn dan zorgt de heerlijke geur die uit de keuken vandaan komt ervoor dat mensen bij hem binnenlopen.

Roti
Zoals gezegd is Roti hier de specialiteit. Zowel met kipfilet als doksi bereidt maar ook met bakkeljauw of garnalen. U kunt u Roti bestellen in verschillende vega-varianten. Ook kunt u kipfilet gerechten bestellen met bijv. nasi, bami, Thauwmin of (hete) witte rijst.Er bestaat de mogelijkheid om gerechten zelf af te halen, maar wilt u het huis niet uit? Bestel dan via de website, kies een tijdstip en betaal gemakkelijk via IDEAL. de heerlijke gerechten worden keurig bij u thuis bezorgd.

Druk
Het is erg druk in de speciaalzaak. Toch heeft Rajesh nog wel wat ideeën om de klanten nog meer lekkers te bieden. Zo zou hij graag gerechten uit de Indische keuken willen toevoegen aan het assortiment. Maar ook verschillende snacks en ijs staan op zijn lijstje om een plek te krijgen in zijn zaak. “Er is nog voldoende ruimte om ook deze producten goed te presenteren aan de klanten, “aldus Rajesh. Samen met 6 collega’s is hij dagelijks bezig om het de klanten naar het zin te maken. (H)Eerlijke gerechten die ook als broodjes, Roti rol of bara te bestellen zijn. Kijk hiervoor op www.aartixl-rotipaleis.nl en eet smakelijk!

Roti Paleis Aarti XL – De Huesmolen 67 in Hoorn, Tel. 0229-842215