Fysiotherapie toegankelijk voor iedereen

Vanaf heden is de nieuwe moderne fysiotherapiepraktijk MyBody gevestigd aan uw voeten! Wij zijn namelijk sinds kort gevestigd in het winkelcentrum De Huesmolen (De Huesmolen 13).

Aan het woord is Erdem Ugullu, 31 jaar oud uit Hoorn. “Ik ben de oprichter van de fysiotherapie-praktijk. Mijn motivatie voor het oprichten van de praktijk komt voort uit de toenemende drukte in de zorg. Inmiddels heb ik meer dan zes jaar ervaring opgedaan bij verschillende disciplines, zowel eerste- als tweedelijns. Ook in het vak fysiotherapie is de druk in de ketel opgelopen waardoor praktijken lange wachtlijsten hebben. Het is cruciaal van belang dat u snel terecht kan om geholpen te worden met uw hulpvraag.

Fysiotherapie MyBody onderscheidt zich door de laagdrempeligheid. Als we kijken naar de stijgende vaste kosten, dan is de stap voor een bepaalde groep mensen moeilijker te maken om gebruik te kunnen maken van faciliteiten die gericht zijn op de gezondheid. Bij Fysiotherapie MyBody is het daarom mogelijk om kosteloos gebruik te maken van de fitnessruimte indien u onder behandeling bent bij de praktijk. Het is de voornaamste prioriteit van deze praktijk om toegankelijk te zijn voor iedereen met diverse achtergronden. Dat willen wij graag zo houden!

De praktijk beschikt over ruime specialisaties gezien de ervaring bij diverse disciplines. Denk daarbij aan algemene fysiotherapie, echografie, shockwave therapie etc. Naast de reguliere fysiotherapie kunt u gebruik maken van medisch fi­tness. Dit is vooral geliefd onder de mensen die de sportschool niet prettig vinden en (op afstand) begeleid willen worden door een fysiotherapeut. Vaak is dit ook na afloop van een revalidatie traject.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar onze website www.fysiotherapiemybody.nl of bel
06-11104740.