Er samen helemaal uit bij Franky’s

Franky’s Hoorn is een bruisend centrum van activiteiten gevestigd in het hart van winkelcentrum De Huesmolen, en geleid door Marcel van Veelen en zijn compagnon Frank Barthen. Sinds 1 oktober 2021 verwelkomen ze klanten met open armen, en ze hebben een team van 15 tot 20 toegewijde medewerkers die ervoor zorgen dat het er altijd levendig is.

Groot aanbod

Het winkelcentrum De Huesmolen heeft voor Franky’s Hoorn een aantal geweldige voordelen, zoals gratis parkeren, een overzichtelijke indeling en een breed scala aan winkels. Maar wat deze plek echt bijzonder maakt, is wat ze te bieden hebben. Klanten komen speciaal naar Franky’s Hoorn voor een onvergetelijke ervaring: bowlen op een van de 8 professionele banen, spelen op de 12 holes mini golf, heerlijk eten in het restaurant met keuze van steengrillen tot heerlijke a la carte gerechten en drinken aan de gezellige bar. Het is de perfecte plek om quality time door te brengen met vrienden en familie.

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Franky’s Hoorn, want ze hebben plannen om een aparte zaal te openen voor borrels en feestjes. Het wordt een geweldige plek om speciale gelegenheden te vieren.

Marcel en Frank willen de lezers van de Nieuwsbrief laten weten dat ze een breed scala aan (diner-) arrangementen aanbieden. Dus als je op zoek bent naar een gezellige avond uit, hoef je niet verder te zoeken. Bij Franky’s ben je er samen helemaal uit. Want de kleinste momenten scheppen vaak de grootste herinneringen.

Je vindt Franky’s Hoorn op Huesmolen 59a, en je kunt contact met ze opnemen via 0229-796072. Voor meer informatie kun je terecht op hun website: http://www.frankyshoorn.nl, of stuur ze een e-mail op hoorn@frankys.nl.

Be welcome to share the food & fun!