De bouw vordert

Langzaamaan kunnen de bezoekers van winkelcentrum De Huesmolen het gebouw zien ontstaan dat het fraaie aanzicht gaat worden van het winkelcentrum. In opdracht van Baetland Vastgoed B.V. worden er 30 appartementen met op de begane grond ruimte voor (maatschappelijke) voorzieningen gerealiseerd. Verwachting is dat het complex in het voorjaar van 2024 opgeleverd wordt.

Belangstelling?
Binnenkort vindt u een voorinschrijfformulier waarmee u uw interesse voor een appartement kenbaar kunt maken op www.baetland.nl en op de socials.

Het gezicht van de Huesmolen gaat veranderen. Baetland heeft in samenwerking met de gemeente een appartementencomplex ontwikkeld met commerciële en/of maatschappelijke voorzieningen op de begane grond.  Na het dempen van de gracht en het aanbrengen van de rode loper verdient ook het voormalige postkantoorterrein een upgrade. Het complex zal naast de voorzieningen in de plint gaan bestaan uit 30 appartementen met bergingen. De balkons van de meeste appartementen zijn gelegen op het zuiden.

Met het ontwerp heeft Format Architecten ervoor gekozen aan te sluiten op de bestaande bebouwing. Zowel qua ontwerp als qua omvang zal het pand daarom goed bij de Huesmolen passen. Door ook in dit gebouw uit te gaan van een tafelmodel op de begane grond wordt een droogloop gecreëerd waar het winkelend publiek onderdoor kan lopen naar de rest van het winkelcentrum. Voor de deur zal een groot parkeerterrein worden gerealiseerd waar ook het groen niet zal ontbreken.