Celmar Fietsen: toonaangevende Fietsenwinkel

Sinds september 2016 is Celmar Fietsen een bekende naam in winkelcentrum De Huesmolen. Onder leiding van eigenaar Robbert Klerks en zijn compagnon Marcel Ooijevaar, heeft de winkel een solide reputatie opgebouwd in de regio. Met een team van drie toegewijde medewerkers biedt Celmar Fietsen een uitstekende service aan klanten die speciaal naar de winkel komen voor hun fietsbehoeften. Het doel van Celmar Fietsen is om klanten met een tevreden glimlach de deur uit te laten gaan.

Een van de belangrijkste voordelen van winkelcentrum De Huesmolen is de diversiteit aan winkels die het biedt. Klanten kunnen genieten van een breed scala aan winkelmogelijkheden, waardoor ze altijd iets te doen hebben. Celmar Fietsen heeft geprofiteerd van deze levendige omgeving en heeft een trouwe klantenkring opgebouwd die de winkel speciaal bezoekt vanwege de uitstekende service die wordt geboden.

Hoewel er momenteel geen verbouwingsplannen zijn, blijft Celmar Fietsen zich inzetten om klanten tevreden te stellen en de hoogwaardige service te bieden waar ze bekend om staan en trots op zijn. Met een passie voor fietsen en uitgebreide kennis van verschillende merken en modellen, streeft het team van Celmar Fietsen ernaar om aan de behoeften van elke klant te voldoen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een bezoek te brengen aan de winkel van Celmar Fietsen.

Celmar Fietsen, De Huesmolen 75 in Hoorn, Tel. 0229-504202 www.celmarfietsen.nl