Boze buurman krijgt een hondje

Op donderdag 4 januari tussen 13.30 uur en 14.30 uur is er het voorleesuurtje in Bibliotheek Risdam. Dit keer staat het boek ‘Boze buurman krijgt een hondje’ centraal.
Iedereen in de bloemenbuurt is een beetje bang voor de Boze buurman. Hij is altijd boos en wil met niemand vrienden zijn. Op een dag staat er een hondje voor zijn deur, dat zijn vriendje wil worden. Vindt boze buurman het hondje misschien ook een beetje lief?

Interactieve workshop
Na het verhaal gaan de kinderen zelf aan de slag om een kunstwerk met wasco, krijt en stift te maken. Het voorleesuurtje is voor kinderen van 6 tot 10 jaar en er zijn geen kosten verbonden aan deelname!

Over de auteur
Silvia Bakker, een creatieve ziel uit Hoorn, heeft haar passie voor kunst en verhalen gecombineerd in dit betoverende prentenboek, dat jonge lezers uitnodigt om de wereld van kunst en verbeelding te verkennen. Bij elk van haar illustraties zijn verschillende technieken toegepast. Deze technieken zijn zo zichtbaar gemaakt in het boek dat het lijkt alsof je over de schouder van de illustrator meekijkt aan haar werktafel. Op deze manier wil ze kinderen aanmoedigen om de geheimen van kunst te ontdekken en tegelijkertijd inspireren om zelf ook creatief bezig te zijn.
Na het voorlezen is het mogelijk het boek te kopen en een gesigneerd exemplaar te krijgen.

Bibliotheek Risdam, Huesmolen 60 in Hoorn.