BeautyX Parfumerie Verberne; pure verwennerij

Maak kennis met BeautyX Parfumerie Verberne, een gerenommeerde winkel die inmiddels al weer 13 jaar gevestigd is in De Huesmolen. De parfumerie biedt een uitgebreid assortiment aan parfums, beautyproducten en persoonlijke verzorging. Met een focus op uitstekende service, deskundig advies en hoogwaardige merken, is BeautyX Parfumerie Verberne de bestemming voor beauty-liefhebbers in de regio.

Familiebedrijf met passie
BeautyX Parfumerie Verberne is niet zomaar een winkel. Het is een familiebedrijf dat wordt gerund door Peter Verberne en zijn zus Karin de Jong-Verberne, die tevens zijn compagnon is. Samen hebben ze een sterke band opgebouwd en streven ze ernaar om hun klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden.

Breed assortiment
Wat BeautyX Parfumerie Verberne onderscheidt, is hun uitgebreide parfumerie assortiment. Van klassieke geuren tot de nieuwste trends, hier vindt u voor elk wat wils. Bovendien is er een selectie van het populaire merk Rituals, dat bekend staat om zijn luxe en verzorgende producten. Maar het draait niet alleen om de producten bij BeautyX Parfumerie Verberne. De winkel is trots op het leveren van uitstekende service en advies aan hun klanten. Met een team van goed opgeleide specialisten kunt u erop vertrouwen dat u de juiste producten en een gedegen persoonlijk advies.

Voordelen van het winkelcentrum
‘Winkelcentrum De Huesmolen biedt diverse voordelen voor zowel de eigenaren als de klanten van BeautyX Parfumerie Verberne’, aldus Peter Verberne. ‘Een van de belangrijkste voordelen is het gratis parkeren, waardoor het gemakkelijk en stressvrij is om de winkel te bezoeken. Bovendien brengt het winkelcentrum verschillende specialisten samen, waardoor klanten een complete winkelervaring kunnen beleven en alle benodigdheden op één plek kunnen vinden.’

BeautyX Parfumerie Verberne is altijd bezig met het verbeteren van hun diensten en het uitbreiden van hun assortiment om aan de wensen van de klanten te kunnen blijven voldoen.

Een speciale vermelding verdient de brow-bar bij BeautyX Parfumerie Verberne, waar klanten hun wenkbrauwen kunnen laten stylen. Dit is een extra service die de winkel aanbiedt om klanten nog meer keuzemogelijkheden en verwennerij te bieden. Breng een bezoek aan de winkel en laat uzelf onderdompelen in een wereld van schoonheid en verwennerij.

BeautyX Parfumerie Verberne is gevestigd op De Huesmolen 12 in Hoorn. U kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 0229-277555 of een bezoek brengen aan de website www.beauty-x.nl.